Korkealaatuisia tuotteita teollisuuden tarpeisiin

Lahdenperän liimapuutuotteet tarjoavat kestäviä ja monipuolisia ratkaisuja vaativaankin puurakentamiseen. Valmistamme muun muassa liimapuukaaria, oksattomia mäntyaihioita sekä näyttäviä sorvipilareita.

Liimapuukaaret

Valmistamme liimapuukaaria erikoiskuivatusta oksattomasta männystä monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Koska menetelmämme mahdollistaa pyöreiden ikkunankarmien, puitteiden sekä ns. holvikaariaihioiden valmistuksen, tuotteemme ovat valmistettavissa niin saneerauskohteiden vaatimusten kuin muidenkin erikoismittojen mukaan.

Valmistammekin kaaria myös esimerkiksi kasvihuoneisiin, jotka voivat olla leveydeltään vaikkapa 6 m, korkeudeltaan 3,5 m ja luonnollisesti niin pitkiä kuin on tarpeen.

Muita puukaariemme käyttökohteita ovat esimerkiksi leikkikenttätuotteet.

Liimatut massiivipuuaihiot

Massiivipuiset ikkunakarmi- ja puiteaihiot valmistetaan tehtaallamme haluttuun kokoon liimaamalla. Käytämme tuotteissa tiheäsyistä pohjoisen puuta.

Karmikoko voi olla perinteinen tai täysin tarpeen mukaan räätälöity. Meiltä luonnistuu myös L-karmien valmistus.

Laatuja ovat oksattomat 2-s, 3-s ja 4-s. Paras (lakkalaatuinen) puite valmistetaan lamelliliimaamalla tuotteen suorana säilymisen varmistamiseksi.

Liimaustyöt

Tehokkaalla puristinlijallamme voimme suorittaa suurjaksopuristimella myös ns. rahtiliimausta.

Menetelmällä syntyvät mm. hirsiaihiot, pilarit ja pienet palkit. Käytössämme ovat mm. Epi-, Muf- ja PVac-liimat. Puristimen koko on 900 x 200 x 6000 mm.

Siperianlehtikuusi

Erilaisten tuotteiden valmistuksen ohella maahantuomme siperianlehtikuusta ulkovuori- ja terassilaudoitukseen. Puulaji soveltuu näihin käyttötarkoituksiin erinomaisesti, sillä se on erittäin kestävää ja luonnostaan lähes lahoamatonta. Ajan saatossa se myös harmaantuu kauniiksi.

Terassilautana siperianlehtikuusi on pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kyllästetylle puulle. Vaikka se onkin käsiteltävissä, se ei lähtökohtaisesti vaadi minkäänlaista pintakäsittelyä, mikä säästää niin rahaa, vaivaa kuin ympäristöä. Paksuudeltaan ja leveydeltään laudat ovat perinteisesti 23/28 mm x 95/120/145/195 mm ja pituudeltaan 3 m, 4 m tai 6 m

Pitkäikäisenä ja lähes huoltovapaana siperianlehtikuusi soveltuu erinomaisesti ulkovuoraukseen karuissakin olosuhteissa. Paneelimme on piilonaulattavaa ja pystyasennukseen sopivaa. Paneelin koko on yleensä 28 x 145 tai 195 mm ja pituus 3-4 m.

Ominaisuudet

Haastavaankin puurakentamiseen

Saneerauksen tarpeisiin

Monipuoliset liimaustyöt

Lahoamaton ja huoltovapaa siperianlehtikuusi 

ulkovuoraukseen ja terassilaudaksi

Jäikö jokin mietityttämään?

Asiakaspalvelumme auttaa.