Lahdenperän sisustuspaneelit ja -listat on jalostettu oksattomiksi sormiliitostekniikkaa hyödyntäen. Sormiliitosta käyttämällä puun elämisestä johtuva kieroutuminen vähenee ja näin myös pitkistä paneeleista saadaan kestäviä, suoria ja helposti asennettavia.

Mäntypuu takaa aidon puun lämmön ja tunnelman. Virheetön paneelipinta on kaunis katsella ja se lisää minkä tahansa tilan arvokkuutta.

Sormijatketuissa paneeleissa ja listoissa käytetty liitos on ns. pohjaava kalusteliitos, jossa sauma on paneelin syrjällä miltei huomaamaton ja lappeella näkyvä suora puskusauma häviää peittomaalauksessa. Täysin tiivistä saumaa ei tarvitse myöskään kitata. Puunvalinnan lisäksi virheettömän ja katseenkestävän pinnan saa aikaan ammattitaitoinen höyläys ja pintakäsittely.

Paneeli on helppo asentaa

Lahdenperän sisustuspaneelien asennus on helppoa. Paneelien pontit on tehty riittävän väljiksi ja sormiliitos tekniikan ansiosta pitkätkin paneelit pysyvät suorina. Näin jokaisen paneelin asennus onnistuu ilman pakottamista ja valmis pinta on siisti.

Kaikki paneelit on mahdollista saada myös määrämittaan katkottuna, jolloin asentaminen helpottuu entisestään ja hukka jää olemattomaksi. Paneelin kiinnitys onnistuu monella eri tavalla. Paneelihakanen takaa, että kiinnitys on vaivatonta ja lopputulos on erittäin siisti. Yksi tapa paneelien kiinnittämiseksi on piilonaulaus, jolloin naulaaminen tapahtuu paneelin naaraspontin alahuulen läpi. Siistin työjäljen saa myös naulaamalla paneelit suorin naularivein paneelin päältä pienillä lähes kannattomilla nauloilla.


Mitat ja mallit
Leveys 95 mm ja 120 mm
Paksuus 14 mm
Pituus max 6000 mm
Väri Rakentajan valkoinen, tai asiakkaan toiveen mukaan.

Profiilit
stp Sisustuspaneelit Sisustuspaneelit stp
stk Sisustuspaneelit Sisustuspaneelit stk
stv_final Sisustuspaneelit Sisustuspaneelit stv final